Nicolescu: ”Să nu fim căței”


Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, este nemulțumit de mentalitatea arătată de ”câini” în ultimul meciul jucat și îi transmite un mesaj lui Burcă despre cum ar vrea el să arate echipa.

”„Noi, sportiv, sincer nu suntem foarte bine. Eu mă așteptam cumva să nu fim «căței». Am fost un pic «căței» la meciul ăsta cu Craiova. Am jucat fotbal când adversarul, cumva, ne-a lăsat. Am început să punem presiune pe ei după ce au simțit că au un avantaj.

Cred că suferim în ultimii 30 de metri, cred că se vede, nu trebuie să vă spun eu asta. Eu unul mi-aș dori un pic mai multă răutate, în sensul bun al cuvântului.

La golul pe care l-a marcat Craiova, uitați-vă să vedeți trei contre la minge. Din toate cele trei mingea rămâne la ei, ba chiar am senzația că unul dintre jucătorii noștri în contra respectivă încearcă să se protejeze.

Mentalitatea asta trebuie schimbată, orice fază trebuie tratată cu o răutate în joc care să ne poată da posibilitatea să nu mai fim în situații limită”, a precizat Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Mănăstirea unde s-a călugărit Arsenie Boca, o bijuterie

Previous Biletele pentru meciul cu Farul
Next Badea și Borcea, deciși să investească în fotbal

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *