Nicolescu a anunțat ce urmează să se întâmple


Veștile bune continuă. Andrei Nicolescu a anunțat ce urmează să se întâmple acum la Dinamo, după ce planul de reorganizare modificat a fost aprobat.

Clubul din Șos. Ștefan cel Mare a scăpat de datorii de aproximativ 6 milioane de euro după ce, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, judecătorul sindic a aprobat planul de reorganizare modificat.

Administratorul special, Andrei Nicolescu, a intervenit la ProSport Live și a dat asigurări că lucrurile vor decurge normal din acest punct.

Andrei Nicolescu a anunțat că Dinamo va putea acum să finalizeze discuțiile foarte avansate pe care le are în acest moment cu unii potențiali parteneri.

„Consider că este cea mai mare victorie a lui Dinamo de anul acesta. Se creează un climat de predictibilitate și stabilitate și se creează premisele pentru a implementa un proiect așa cum ni-l doream din februarie, când am venit în club.

Vom putea să finalizăm discuțiile foarte avansate cu parteneri foarte serioși care să vină alături de noi și va crea premisa pentru ca Dinamo să înceapă să facă performanță. Așa cum am spus că vom face totul pas cu pas, reconstrucția acestui club se face cu niște pași foarte siguri, foarte calculați, ca niciodată drumul pe care l-am parcurs în față să nu o ia înapoi la vale, cum s-a întâmplat de două-trei ori în istoria managerială a lui Dinamo. Adică, tot ce a fost câștigat și a fost câștigat pe decizii doar cu aspect populist a fost pierdut imediat.

Ne dorim ca pașii spre performanță chiar să țintească performanța, și nu imaginea de moment a unui conducător sau altul. Sunt convins, din discuțiile pe care le aveam și urmau să fie finalizate, că acum vor merge în linie dreaptă și vor fi mult mai ușor de finalizat”, a declarat ăn această seară Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Mesaj pentru Borcea

„Vă rog să nu mă băgați în această discuție. Discuțiile cu potențialii investitori le avem în birouri, așezat, cu hârtii în față, cu principii și cu reguli. Din punctul nostru de vedere, investițiile nu se fac la televizor.

Declarațiile despre bani și investiții nu cred că au nevoie să fie spuse în spațiul public. În momentul în care sunt serioase, se desfășoară în spatele ușilor închise, cu reguli, cu avocați, într-un mod profesionist”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Când începe demolarea stadionului

„Știu că s-a intrat în linie dreaptă cu avizele pentru a se face demolarea în octombrie și din punctul nostru de vedere, în proiectul nostru, peste trei ani, la inaugurarea noului stadion noi trebuie să fim atât de bine organizați administrativ și sportiv încât să ne batem la campionat”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Citește și:

Rareș Bogdan anunță PSD că liberalii vor deveni duri în Guvern: ”S-a terminat cu binele”

Previous Declarații după vestea cea mare
Next Momentul-cheie care a schimbat destinul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *