Nicolae Dică a făcut anunțul. Ce dinamovist ESTE ofertat de FCSB


Dacă la Dinamo mai mult ca sigur s-a încheiat campania de transferuri în ceea ce privește venirile în Ștefan cel Mare, rivala de moarte a ”câinilor” nu se lasă până nu aduce un atacant care să-l înlocuiască pe Denis Alibec, plecat în această vară la Astra. Așa că după ce FCSB a bătut cu 4-0 pe Rudar Velenje în turul al II-lea al preliminariilor Europa League, Nicolae Dică a anunțat ce dinamovist vrea cu orice preț la el în echipă.

”Sper să aducem un nou atacant. Am făcut câteva oferte. Raul Rusescu și Adam Nemec ne interesează. Sper ca unul dintre ei să vină cât mai repede”, a declarat Nicolae Dică la Pro X.

De asemenea, el a vorbit și despre meciul cu formația lui Steliano Filip, pe care doar printr-o minune ar putea să o elimine:

„Sigur că meciul cu Hajduk va fi mai complicat, mai ales pe teren propriu. Vom avea o dublă foarte grea. Fanii încurajează puternic echipa. Viorel Tănase i-a urmărit în această seară în meciul cu Slavia Sofia. Joacă 4-3-3, încearcă să aibă posesie și sunt periculoși la fazele fixe”.

Citește și:

Care este cea mai mare greșeală în perioada Ionuț Negoița

Previous Care este cea mai mare greșeală în perioada Ionuț Negoița
Next Cu ce vedetă a Franței este comparat Mahlangu. Declarații măgulitoare ale oamenilor de fotbal

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *