Nicolae despre noul atacant: „S-a accidentat pentru Dinamo”


Dinamo continuă forma groaznică în campionat, ajungând la 12 meciuri fără victorie. Ultima victorie a venit în urmă cu 3 luni, dintr-o deplasare la Arad.

Echipa însă nu are cum să bată pe nimeni din România de vreme ce nu are cine marca în poarta adversarilor. Din toate aceste meciuri fără victorie, câinii nu au marcat decât 3 goluri, exact numărul pe care aceștia l-au încasat de la Clinceni în doar 15 minute. Accidentarea lui Nemec, dar mai ales forma slabă per-total a slovacului, lipsa banilor și transferurile total eșuate ale lui Mario Niculae sunt doar câteva din cauzele care o duc pe Dinamo cu un picior în Liga a 2-a.

Venirea atacantului Akpala, adus pentru a rezolva problemele atacului dinamoviștilor nu a reprezentat decât o noua cheltuială pe care tot suporterii va trebui să o acopere. Așa cum și Morsay, plătit cu 6.000€/lună, este o nouă cheltuială inutilă, jucătorul având evoluții foarte slabe și care ține locul unui copil care ar fi platit de 10 ori mai puțin.(ex: Mitrovic, jucător uitat să mai fie plătit). Întrebarea este, cât se va mai merge cu acest amatorism din conducere și când va fi adus un președinte care să își facă treabă corect pentru ca banii oferiți din suflet de către cei peste 15.000 de dinamoviști să nu mai fie aruncați pe geam, ci folosiți eficient, așa cum reușesc alte echipe care au salarii mult mai mici și rezultate mult mai bune.

„Rar am văzut așa jucător.”

“Se vorbesc foarte multe neadevăruri. Akpala nu s-a accidentat în vacanţă, s-a accidentat pentru Dinamo. Şi sunt sigur ca ne putea ajuta foarte mult. Rar am văzut aşa jucător inteligent, profesionist, pozitiv, vorbitor de 6 limbi străine.

A suferit o ruptură parţială a tendonului ahilian şi a mers să se opereze în Belgia. Păcat că nu ne va putea ajuta. Jucătorii aduşi la Dinamo nu sunt aduşi cu interese ascunse, nu există comisioane sau alte costuri ascunse”, a declarat Marius Nicolae pentru FANATIK.

Citește și:

Afirmație în Die Welt: ”Iohannis este un politician absent. Timp irosit”

-->
Previous Ioan Becali, de acord cu Mărginean și Prunea: ”Asta trebuie în primul rând la Dinamo”
Next Răsturnare de situație în cazul lui Constantin Nica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *