Nicolae Badea: „Sunt de acord”


Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo, a spus, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că este de acord cu propunerea celor de la CS Dinamo și că mai trebuie semnat doar un act adițional pentru ca totul să fie foarte clar.

”Noi am convenit cu CS Dinamo să scoatem din contractul de asociere activul care trebuie transferat la CNI, respectiv stadionul Dinamo, cu tot ceea ce reprezintă el, tribune, teren, căi de acces.

Așadar, suntem de acord cu propunerea CS Dinamo. Am discutat-o cu ei și suntem în etapa de a semna un act adițional, care a fost… între CS Dinamo și FC Dinamo, Asociația Sportivă, astfel încat activul să fie transferat fără sarcini la Compania Naționala de Investiții.

Propunerea de modernizare a stadionului este evident generată și de nevoia de a îndeplini condițiile stabilite de către UEFA pentru Campionatul European. Este deja oficial că Ministerul de Interne a trimis și Corpul de Control că să se vadă condițiile în care a fost semnat contractul atunci, în 2000 și ulterior în 2002.

Chiar nu văd niciun fel de problemă, atât timp cât am convenit ca acest activ să fie scos din obiectul asocierii, în așa fel încât să fie transferat”, a spus Badea, pentru Digi Sport.

Previous Florin Bratu: ”M-am apucat de meseria asta ca să antrenez cândva Dinamo”
Next Adam Nemec, dorit în Germania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *