Nicolae Badea se poate întoarce la Dinamo: ”Așa o să mă gândesc serios”


Nicolae Badea s-ar putea întoarce ca salvator la Dinamo. Fostul acționar al ”câinilor” este rugat de suporterii din PCH, fostele glorii dinamoviste, membri CA în frunte cu Cornel Dinu să revină la Dinamo dacă reușesc să-l înlăture definitiv pe Pablo Cortacero.

Badea a explicat într-o declarație pentru FANATIK.RO în ce condiții s-ar întoarce și a comentat mutarea de a fi Eftimescu, omul său de încredere, președinte al Consiliului de Administrație al lui Dinamo în locul lui Cortacero.

”Doar ca o părere personală, Eftimescu este un profesionist și o persoană loială clubului Dinamo de o viață. Am lucrat cu dânsul și cred că este o mutare care va aduce puțină liniște, puțină ordine în haosul ce pare să guverneze acum la Dinamo.

Mai țineți minte ce se întâmpla prin București când am plecat? Tot centrul, toată Floreasca și zona stadionului erau împânzite cu mesaje și graffiti de genul ”Să plece Badea”! Când toți cei responsabili vor șterge aceste mesaje și le vor înlocui cu mesaje ”Să vină Badea”, dar le vor face să dispară pe toate, atunci o să mă gândesc serios la o eventuală întoarcere la Dinamo.

Repet, poate… Eu oricum n-am plecat niciodată de-adevăratelea și am încercat mereu să ajut cu discreție acest club, după forțele mele. Îmi pare rău pentru Dinamo, îmi pare rău pentru niște suporteri extraordinari, pe care fotbalul românesc, societatea românească, nu știu cât o să-i mai aibă..”, a declarat Nicolae Badea într-o declarație dată lui Horia Ivanovici pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Cosmin Contra a luat decizia referitor la viitorul său la Dinamo

Previous Cosmin Contra a luat decizia referitor la viitorul său la Dinamo
Next DDB, dezvăluire incredibilă despre planurile lui Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *