Nicolae Badea rupe tăcerea


În interviul acordat de Nicolae Badea în Playsport, acestasubliniază că Răzvan Zăvăleanu, în calitate de reprezentant al administratorului judiciar, RTZ & Partners SRL, nu are dreptul de a lua decizii în ceea ce privește identitatea formației din „Ștefan cel Mare”.

„Atribuțiile și competențele de decizie asupra identității oricărei societăți comerciale sau necomerciale aparțin asociațiilor sau acționarilor. Nu aparțin administratorului judiciar care, conform legii, are două obligații: să supravegheze și să îndeplinească deciziile judecătorului sindic. Nu este în competența administratorului judiciar sau special acest rebranding. Administratorul special are un contract de mandat cu precizări foarte clare: ce are voie să facă și ce nu. Repet, conform legii, dreptul de a decide asupra identității unei societăți comerciale, fundații, asociații, a unui SA, noi vorbim de societăți comerciale, aparține acționarilor sau asociațiilor.”

Despre rezolvarea problemei de patrimoniu cu sigla și denumirea de „FC”:

„Cei care sunt interesați (n.r. – administratorul judiciar) știu unde să se adreseze. Dinamo 1948, prin cei care s-au ocupat de rebranding, au făcut-o dintr-o acțiune pe care n-a mandatat-o nimeni din cei care aveau capacitatea și dreptul legal de a decide. Sunt acte constitutive ale lui Dinamo 1948. A fost, nici nu știu cum s-o numesc, hai să-i zicem o inițiativă ad-hoc fără ca măcar să facă un minim de efort de documentare, convenire sau de clarificare a acelui conținut primit de la FC Dinamo.”

Despre plecarea lui Iuliu Mureșan:

Administratorul special nu este istorie atâta timp cât primește salariul. În mod normal, până nu intervine o reziliere a unui raport contractual cu orice angajat, este în drept să primească salariul. Sigur, dacă și lucrează, este altceva. Nu știu dacă lucrează sau nu. (n.r. – Iuliu Mureșan se află la Cluj) Poate ești plătit și când ești în deplasare. Poți să primești și diurnă și decont de transport. Aceste lucruri trebuie să le știe domnul Zăvăleanu. RTZ supraveghează.”

Citește și:

Vulcanii Noroioși, deosebit de frumoși

-->
Previous Ionut Lupescu dorit de Dinamo?!
Next Badea explică motivele trimiterii notificării

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.