Nicolae Badea a reacționat după comunicatul MAI


După ce Ministerul de Interne i-a dat astăzi un ultimatum până vineri lui Nicolae Badea în ceea ce privește modernizarea stadionului Dinamo, acesta a reacționat.

“Cei de la Minister puteau să desemneze o persoană autorizată care să invite ACS FC Dinamo la discuţii. Acceptăm şi invitaţia publică, dar nu ştim cu cine să discutăm.

Obiectul actului adiţional scoate din asociere activul care este destinat modernizării, respectiv stadionul principal şi alte spaţii necesare procesului de modernizare. În al doilea rând, natura juridică a acestui activ nu se schimbă, fiind proprietate privată a statului.

Precizez că ACS FC Dinamo este o fundaţie de drept privat şi nu una care realizează vreun profit în interesul membrilor săi. Din păcate comunicatul MAI nu reflectă în mod obiectiv conţinutul actului adiţional transmis de ASC FC Dinamo. Oricum, acesta era un document care avea statut de proiect şi intra în discuţie între cele două părţi, CS Dinamo şi ASC FC Dinamo”, a declarat Nicolae Badea pentru ProSport.

Citește și:

Pe cine poate întâlni Dinamo în turul trei al Europa League

Previous Pe cine poate întâlni Dinamo în turul trei al Europa League
Next Un fotbalist de 24 de mil de euro, pe lista lui Mutu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *