Nicolae Badea, lovitură pentru Pablo Cortacero


Nicolae Badea le-a pus gând rău spaniolilor. Pablo Cortacero primește o nouă lovitură. Nicolae Badea a trimis o adresă către LPF prin care somează forul condus de Gino Iorgulescu să nu mai folosească denumirile de FC Dinamo sau FC Dinamo București în dreptul echipei din Liga 1, scrie Prosport.

Pablo Cortacero ar putea avea de dus un nou război pentru echipa preluată de la Ionuț Negoiță. Nicolae Badea le-a pus gând rău spaniolilor și cere ca aceștia să se rezume la denumirea de SC Dinamo 1948 SA.

Într-o adresă trimisă către LPF, Nicolae Badea avertizează Liga Profesionistă de Fotbal în ceea ce priveste eroarea din denumirea echipei.

„Cu respect vă atragem atenția că, în cazul în care în documentele/comunicările dvs. publice DINAMO mai apare ca FC DINAMO BUCUREȘTI ne vedem nevoiți a ne adresa justiției, deoarece se face confuzie între cele două entități fotbalistice.

Pe site-ul dvs. Dinamo apare ca FC Dinamo 1948, Dinamo București, s.a, numele entității fiind desigur SC DINAMO 1948 SA”, se arată în nota trimisă de clubul deținut de Nicolae Badea către LPF.

Citeste si:

Decizia luată de Cortacero și situația banilor. Toți au semnat, mai puțin Bălănescu EXCLUSIV

-->
Previous Dinamo-Astra s-ar putea juca: ”De asta depinde” EXCLUSIV
Next Decizia luată în cazul Dinamo-Astra ULTIMA ORĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.