Nicolae Badea, lămuriri despre construcția stadionului Dinamo


Nicolae Badea a dat lămuriri astăzi despre construcția starionului Dinamo.

Fostul acționar al lui Dinamo, a vorbit despre situația stadionului din „Ștefan cel Mare”, care nu a putut fi modernizat pentru EURO 2020 precum stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești.

Badea deține drepturile asupra bazei pe o perioadă nedeterminată și care a fost acuzat că a cerut să aibă în continuare anumite drepturi asupra unei noi arene, fapt problema care a oprit CNI-ul să demareze construcția, spune că nu se opune construirii noului stadion și acuză Ministerul Afacerilor Interne.

„În ceea ce ne privește, FC Dinamo (n.r- societatea deținută de Badea) niciodată nu s-a opus construirii unui nou stadion! Dimpotrivă, comunicările scrise și demersurile pe care le-am făcut și-n relația cu Ministerul de Interne și în relația cu CNI-ul sunt o probă clară că lucrul ăsta nu a existat. Este imposibil ca un dinamovist sau ca FC Dinamo să nu dorească să se construiască un stadion nou.

Problema este la Ministerul Afacerilor Interne! Existența acelor contracte nu împiedică în niciun caz. Dimpotrivă, am comunicat că nu vom iniția niciun demers juridic care să afecteze investiția într-un nou stadion.

CNI-ul, de fapt, vrea să se asigure, și le-au fost date aceste asigurări, că pe perioada construcției nu va exista niciun incident juridic care să împiedice derularea acesteia” a declarat Nicolae Badea la Național FM, conform Realitatea Sportivă.

Citește și:

Imaginea zilei! Cum s-a fotografiat un titular al lui Dinamo în fața ”Casei Poporului”

-->
Previous Cornel Țălnar atrage atenția: "Doamne ferește"
Next Constantin Anghelache are informații sigure: ”Asta va ieși după audit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *