Nicolae Badea: „Ii ajut cu plăcere și necondiționat”


Nicolae Badea, a negat afirmațiile lui Iuliu Mureșan potrivit cărora ar fi implicat în conducerea lui Dinamo.

„Am vorbit mai puțin cu domnul Nicolae Badea. Am mare încredere în el și e foarte implicat. Ne bazăm pe dânsul.” – declara Iuliu Mureșan mai devreme pentru DigiSport.

Badea a declarat că singura implicare pe care o are la clubul bucureștean este doar în calitate de suporter al lui Dinamo. Mai mult, Nicolae Badea a precizat că nu are de gând să revină într-o structură sportivă, „nici măcar la Dinamo”.

”Dacă fac ceva, fac sub formă contractuală, nu sub altă formă. Eu, ca suporter al lui Dinamo, n-am întrerupt niciodată această relaţie. Aşa cum şi ceilalţi suporteri, fiecare dintre ei face ceea ce crede că poate să facă. Asta fac şi eu, nimic altceva decât ca suporter al lui Dinamo. Nu intenţionez să revin într-o structură sportivă. Nici măcar la Dinamo.

Dacă pot să îi ajut cu ceva, îi ajut cu plăcere şi necondiţionat. Şi fără vreun scop ca mai devreme sau mai târziu de a reveni. Am plecat acum opt ani. Decizia pe care am luat-o acum 8 ani a rămas la fel de fermă”, a declarat Nicolae Badea pentru AS.ro.

Citește și:

Interesul românilor pentru vaccinare a scăzut. Valeriu Gheorghiță: ”Zeci de centre au fost închise”

-->
Previous Puljic: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față”
Next Noi detalii oferite de Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *