Nicolae Badea dă vina pe CS Dinamo că nu se face stadionul


ACS FC Dinamo, societatea patronată de Nicolae Badea, a reacționat printr-un comunicat după ce Ministerul de Interne i-a dat un termen limită pentru a ajunge la un acord cu privire la modernizarea stadionului din „Ștefan cel Mare”.

„Pentru informarea publică, Asociaţia “Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti” (AFC Dinamo – constituită în anul 1994), în insolvenţă, in insolvency, en procedure collective, entitate de drept privat, neguvernamental şi non-profit, precizează următoarele:

1. AFC Dinamo nu este societate comercială, este o asociaţie fără scop patrimonial, non profit, ca urmare orice confuzie indusă în spaţiul public care să sugereze altceva fiind deliberată şi de rea-credinţă. AFC Dinamo este acţionar minoritar al S.C. Dinamo 1948 S.A., deţinătoarea echipei de fotbal„Dinamo Bucureşti’.

2. Între AFC Dinamo şi Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti (CS Dinamo, structura aparţinând Ministerului Afacerilor Inteme) există în vigoare un contract de asociere, care nu modifică, nu înlătură şi nu diminuează dreptul de proprietate al statului asupra Stadionului „Dinamo”, ci presupune administrarea în comun a acestuia şi a unor construcţii anexe. Tentativa CS Dinamo de a rezilia acest contract a fost respinsă irevocabil de instanţa de judecată, neputându-se face dovadă unui drept ori a unui interes legitim.

9. AFC Dinamo răspunde public solicitării ministrului afacerilor interne, înainte de termenul fixat, 26 mai 2017, şi, la rândul său, solicită fixarea unei întâlniri cu loc, dată şi oră precis determinate, între reprezentanţi M.A.I. şi ai AFC Dinamo, în vederea identificării unei soluţii legale.

Asociaţia Fotbal Club „Dinamo Bucureşti” doreşte realizarea investiţiei de modernizare a stadionului „Dinamo” care să aibă ca rezultat un stadion de fotbal, fără facilităţi pentru alte sporturi, prin investiţia Companiei Naţionale Investiţii CNI-SA”, se arată în comunicatul ASC Dinamo.

Previous Propuneri de noi contracte pentru doi jucători importanți. Ce șanse sunt
Next Dinamo Under 17 joacă finala Cupei României vineri la Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *