Nicolae Badea dă o nouă lovitură


Echipa lui Nicolae Badea din liga a patra s-a întărit puternic pentru noul sezon și a adus un atacant cu mare experiență care să contribuie la promovarea în Liga 3.

Cristi Bud a semnat cu Dinamo la 35 de ani, iar atacantul născut la Baia Mare a oferit o reacție pentru gsp.ro: „Am semnat, e adevărat. Sunt la Dinamo din Liga 4”.

Fostul jucător al lui CFR Cluj timp de cinci sezoane are planuri mari în Ștefan cel Mare și a ajuns deja sub comanda lui Andrei Cristea: „Deja plecăm în cantonament și sunt convins că putem face treabă aici”.

Bud a jucat 84 de meciuri pentru CFR Clu și a marcat 25 de goluri, iar de-a lungul timpului a mai evoluat pentru: Liberty și Bihor Oradea, Gaz Metan Mediaș, Debrecen, Pandurii Târgu Jiu, Milsami, ACS Poli Timișoara sau Concordia Chiajna.

Bud nu a vrut să renunțe la fotbal după desființarea celor de la CS Făurei și după câteva luni a reușit să semneze un nou contract important, chiar dacă este vorba despre o echopă de liga a patra.

Nicolae Badea a vrut să aducă jucători de la Dinamo din Liga 2

Nicolae Badea a încercat să dea mai multe lovituri în această vară, iar Andrei Cristea a dezvăluit că și-a dorit mai mulți jucători de la Dinamo din Liga 2: „Am văzut mai mulți, să sperăm că ajungem la o înțelegere. Sunt tineri de viitor, de fapt, vreau să fac un mix între puști și jucătorii cu experiență. Sunt discuții, de fapt, au fost, vedem, vedem. Nu știm situația lor deocamdată, ce planuri au.

Nu vreau să intru în polemici, fiecare are propriile păreri, fiecare echipă are locul ei. Noi vrem să ne ținem de drumul nostru. Și nu caut polemici. Să fie și ei, să fim și noi… Sper ca tradiția clubului Dinamo să meargă mai departe și să cunoască din nou marile victorii”, a spus antrenorul conform GSP.

Citește și:

Dan Negru s-a dezlănțuit: ”Eu am fost complice”. Pe cine numește ”păcălici”

Previous Dinamo a anunțat numele sponsorului principal
Next S-au pus abonamentele în vânzare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *