--> -->

Nicolae Badea chiar se implică la Dinamo: ”Deja o face”


-->
Programul socios se mărește pe zi ce trece. Peste 14.000 de dinamoviști și-au făcut card DDB pentru a salva Dinamo, iar eforturile acestora dau deja roade.
Astăzi, Victor Becali a fost invitat în direct la Metropola TV, iar pe parcursul emisiunii a intervenit și Robert Thomas, purtător de cuvânt DDB.

V.Becali: S-a discutat despre apropierea lui Nicolae Badea, care este dinamovist, și poate da o mână de ajutor.

R.Thomas: Deja o face. (…) Nu e vorba de suma de bani pe care o aduce, pentru că a contribuit și financiar. E vorba că ne poate ajuta cu experiența, cu relațiile pe care le are și prin faptul că este dinamovist. Noi nu suntem în situația în care orgoliul sa ne dea afară din casă și sa refuzăm pe cineva. Dinamo este o emblemă a României și a fotbalului românesc, deci este binevenit.

Printre altele, acesta a mai adăugat: ”Chiar astăzi am vorbit cu o parte dintre jucători, dintre cei care au banderola lui Dinamo uneori și îi întrebăm cum mai este atmosfera între jucători, dacă mai sunt probleme unde am putea trebusă intervenim, să ajutăm. Îmi spuneau că față de ce a fost în noiembrie, în decembrie, la începutul lui ianuarie când nu știau în ce parte să se îndrepte pentru că nu primiseră bani, nu primiseră salarii, acum atmosfera este bună. Pentru cei mai mulți dintre ei, salariile au fost renegociate. Ei au înțeles că nu noi suporterii i-am păcălit cu niște contracte care nu pot fi onorate, au văzut ca în parteneriatul acesta cu noi e vorba de un salariu oarecum redus față de ce contracte li s-au promis înainte, dar sunt niște contracte reale ce poate fi onorate.

Citește și:

Ce fost campion al lui Dinamo refuză să intre în programul DDB: ”Nu pot ajuta”

 

-->
Previous Ultimele informații de la Astra, viitoarea adversară a lui Dinamo
Next G. Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB laudă Dinamo: „Cele mai frumoase coregrafii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.