Nicolae Badea are un mare aliat


Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, sare în apărarea lui Nicolae Badea în războiul pentru siglă și consideră că altfel aceasta ar fi fost în posesia lui Pablo Cortacero, totul într-un interviu oferit pentru Fanatik.

Cum interpretați ultimele decizii ale lui Nicolae Badea?

– Eu nici nu vreau să mă gândesc, dacă Nicolae Badea nu avea sigla și dacă nu securiza la acel moment aceste lucruri. Acum ar fi fost în mâna lui Cortacero! Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat! Și uite că până la urmă a fost o decizie bună și cred că domnul Badea are dreptate.

Dinamo vrea să se rebranduiască…

– Mi se pare o tâmpenie! Cum mi se pare și schimbarea bazei de pregătire de la Săftica la Adunații-Copăceni. Astea sunt prostii! Nu știu cine le bagă în cap toate astea! La Săftica e toată istoria lui Dinamo! E casa lui Dinamo! Mai bine s-ar duce la domnul Badea și cred că i-ar primi, chiar dacă s-au purtat foarte urât cu el!

Domnul Badea e dinamovist și trebuie să discute cu dânsul. Să lase coada mai jos, pentru că deocamdată nu sunt în postura de a face ce vor ei. Domnul Zăvăleanu și domnul Mureșan trebuie să înțeleagă că aici e Dinamo București! Nu poți să schimbi brand-ul Dinamo peste noapte. Dar am înțeles că există un dialog cu Nicolae Badea și sper ca lucrurile să se rezolve.

Citește și:

Nicolae Ciucă, detalii despre discuția cu Zelenski

-->
Previous Vine Florin Prunea la Dinamo?
Next Zăvăleanu a lămurit situația lui Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.