Nicolae Badea a sunat un jucător să vină la Dinamo


Nicolae Badea se implică tot mai mult în viața formație din Ștefan cel Mare. După ce l-a adus pe omul său de încredere, Marius Bacria, ca și conducător în club, el a sunat și un jucător să-l aducă la Dinamo, scrie gsp.ro.

Fostul președinte al lui Dinamo, l-a sunat pe Steliano Filip ca să-l atragă înapoi. Oficial, „Nicu” nu are niciun rol în club, dar el e tot mai implicat alături de asociația DDB în tentativa de salvare a societății.

El funcționează ca un partener al asociației „Doar Dinamo București” și nu are numai un rol de consultant experimentat în fotbal, acționează și în mod concret. Dovada că se comportă ca un conducător: l-a sunat pe Steliano Filip și i-a propus fundașului stânga să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Filip a cerut un timp de gândire. Apelul de la Badea a venit când Steliano se afla sub contract cu Larisa, din Grecia.

El a rupt între timp legătura cu grecii și e liber de contract, deci ar reprezenta pentru Dinamo o achiziție gratuită. Jucătorul nu e hotărât deocamdată, fiindcă mai are și alte variante de transfer, în alte campionate, și nu-i este clară situația fostului său club. Restanțele salariale, poziția îngrijorătoare din clasament, pericolul de faliment, toate acestea îi sperie pe fotbaliștii cu care negociază roș-albii pentru completarea lotului.

Citește și:

Cătălin Botezatu despre mușchii lui Klaus Iohannis: ”E bine de tot”, Cu cine l-a comparat

Previous Lovitură mare pentru Cortacero. A plecat și ultimul om pus de el
Next Șah mat pentru Cortacero și trupa lui Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *