Nicolae Badea a convins un fost acționar să revină la Dinamo


Conform ProSport, Nicolae Badea a convins un fost acționar să revină la Dinamo! Vladimir Cohn a acceptat să plătească trei contracte de mecenat cu sume cuprinse între 2.000 și 3.000 de euro pentru cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. Aceste sume vin în completarea salariilor de bază pe care Gabi Torje, Steliano Filip și Deian Sorescu le au în Ștefan cel Mare.

Nicolae Badea este cel care a gândit noua insolvență a lui Dinamo și cel care în acest moment ține clubul la nivel de plutire din punct de vedere al organizării financiare. Boss-ul de la Computerland l-a readus pe Mircea Rednic în Ștefan cel Mare și a negociat contractele mai multor jucători dinamoviști.

Ultima acțiune a lui Badea este una extrem de interesantă. Acesta l-a convins pe fostul acționar al lui Dinamo, Vladimir Cohn (77 de ani) să revină în viața echipei. În acest moment, Cohn plătește lunar prin contracte de mecenat mai multe mii de euro pentru Steliano Filip, Gabi Torje și Deian Sorescu. Cei trei sunt printre preferații milionarului. Cohn a fost acționar al clubului din „Ștefan cel Mare” de la mijlocul anilor 90 până în 2007.

Conform surselor ProSport, sumele pe care le plătește Cohn pentru cei trei nu depășesc 3.000 de euro pe lună, dar vin în completarea salariilor pe care aceștia le primesc din partea lui Dinamo. Filip și Sorescu au salarii nete de 7.000 de euro pe lună, din partea clubului. Torje încasează 5.000 de euro.

Cohn le plătește lunar lui Steliano Filip 2.500 de euro (în total 9.500 de euro), lui Torje 3.000 de euro (în total 8.000 de euro), iar lui Sorescu 2.000 de euro (în total 9.000 de euro).

Citește și:

20 de kilometri de frumusețe pură

-->
Previous Jucătorii lui Dinamo desființați: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei!”
Next Ultimele noutăți de la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *