Niciun meci fără erori de arbitraj. Declarațiile lui Porumboiu și Dumitrescu


Prima repriză a fost decisă de o nouă eroare de arbitraj. În minutul 27, La un corner executat din flancul stâng, Ante Puljic l-a luat în brațe cu ambele mâini pe Constantin și nu i-a dat drumul nici în momentul în care mingea era deja în aer. Excelent plasat, arbitrul Horațiu Feșnic n-a ezitat nicio clipă și a dictat lovitură de la 11 metri, fiind acoperit de regulament. Constantin a știut când să cadă și a profitat de imprudența lui Puljic, care a fost sancționat cu cartonaș galben.

”Mie nu mi s-a părut penalty. Dar asta e fază de VAR, nu pot să-mi dau cu părerea. Dar în meci Craiova are un plus de viteză. Dar clar prima repriză a fost decisă de acea fază de arbitraj”, a declarat Ilie Dumitrescu în pauza meciului pentru Digi Sport.

Porumboiu a explicat și el:

”Faza se compune din două părți. Trebuie să vedem dacă în momentul în care a avut loc ținerea lui Marius Constantin, dacă era mingea în joc. Atunci erau circumstanțe de penalty. Dacă a acordat 11 metri pentru faza a doua, când cade în careu Marius Constantin, când pleacă din zona centrală, se deplasează în lateral, iar apărătorul dinamovist e cu mâna pe spatele lui, nici nu-l trage, nici nu-l împinge, atunci cade foarte ușor. Nu este penalty dacă a acordat acolo.

Nu îmi dau seama când a executat lovitura de la colț și momentul în care a fost dictată sancțiunea. Dacă a dat penalty în momentul în care cade Constantin, dacă îl trage, căderea este altfel. O mână pe spatele unui jucător advers nu poate provoca o astfel de cădere

În plus, o eroare incontestabilă. E de neconceput. Cum să nu repeți această lovitură de la 11 metri, când un jucător intră în suprafața de pedeapsă?” a declarat Adrian Porumboiu, la GSP Live.

Citește și:

Încă un eșec pentru Nuevo Dinamo. Craiova e Agentul 007

-->
Previous Surpriză IMENSĂ în primul 11 al lui Dinamo. Echipele de start
Next Până și MM Stoica recunoaște: "E greu anul ăsta"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.