Nici Rednic nu poate face minuni! „Campionii, campionii” pentru locul 12


Dinamo a terminat turul sezonului regulat pe loc de baA ajuns un chin să te privești un meci al „câinilor”! Sincer, cu tot respectul, Dinamo își merită locul din clasament după acest 0-0 jenant de la Chiajna. Iar la cum s-a jucat e un mare punct luat. Niciodată în ultimii ani, cinci, zece, cincisprezece, douăzeci de ani, roș-albii nu au jucat atât de slab. Și nici măcar Mircea Rednic nu este un salvator. S-a ciobit si imaginea lui de mare antrenor. Echipa a arătat și la Chiajna un fotbal precar.

„Plecați cu toții, lăsați-ne! Dinamo nu e o afacere” și „Jucători de serie B, vă rupem picioarele!”, au strigat ultrasii ce s-au încumetat să vină la meci, pe lângă injuriile și apostrofările aduse lui Ionuț Negoiță și fotbaliștilor „Puriului”. Dacă vă întrebați de ce nu scriem aici de cronica meciului, e simplu, nu avem ce menționa. Dacă un gol din partea Chiajnei ne-a ocolit, în atac Dinamo pur și simplu nu a existat. Chestie de antrenor, de jucători, de conducere, este un 2018 de coșmar. Indiferent de formula de joc, roș-albii au arătat de ce toamna aceasta e penibilă, doar două goluri în 7 etape. Șapte runde fără nicio victorie! Mircea Rednic, de care play-off vorbești?! „Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!” a fost refrenul finalului de meci adresat celor care susțin că reprezintă Dinamo în această perioadă nefastă din istoria clubului. „Campionii, campionii” și „Ole, ola, aplaudați campioana” i-au luat peste picior suporterii pe jucătorii lui Rednic, în corzi și pe final de meci, fără nicio ocazie în repriza a doua.

Citește și:

Șefii s-au ținut de cuvânt! Cum au fost pedepsiți jucătorii lui Dinamo

-->
Previous Șefii s-au ținut de cuvânt! Cum au fost pedepsiți jucătorii lui Dinamo
Next Ce chin, ce jale! Cum e luată Dinamo la mișto

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  octombrie 30, 2018
  Răspunde

  1. RUGAM PE D-ZEU SA DEA SANATATE GALERIEI CARE A OMAGIAT MARELE OM DE AFACERI DE LA RIN ! NU-L LASATI PINA NU NE LASA !
  2. RUGAM POLITIA DE FRONTIERA SA DECLARE HELENUL KATSIKAS PERSONA NON GRATA IN ROMANIA !
  3. RUGAM D-L JOHANNIS SA ACORDE CETATENIA ROMANA DE ONOARE
  LUI PENNEDO CA IAR NE-A SCOS DIN R_HAT !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *