Nervi tari la Voluntari! Dinamo, victorie nebună!


Dinamo a mers la Voluntari, pentru meciul din etapa a 6-a a Superligii, după o săptămână plină. A câștigat cu Botoșaniul, iar apoi Vlad Iacob a fost dat afară din postura de administrator special. Pe teren, Burcă a trimis un 4-1-4-1, cu Bena în fața apărării și cu portughezul Gregorio în ofensivă.

Dennis Politic, omul începutului de sezon la Dinamo, i-a ridicat de pe scaune pe fani în minutul 7. A tras din 16 metri, însă mingea a fost deviată în corner. Dincolo, fostul dinamovist Nemec a fost la câțiva centimetri să ciupească mingea pe lângă Golubovic. Portarul roș-albilor a scos excelent balonul care se ducea sub transversală, din lovitura liberă bătută de Sigurjonsson. Din cornerul rezultat s-a dechis scorul. Doru Andrei a bătut perfect, Nemec a deviat cu capul la colțul lung, iar Matricardi a împins mingea în plasă. 1-0, minutul 19.

Ahmed Bani a încercat un gol spectaculos. Nu i-a pasat lui Politic în minutul 22, ci a tras spre poartă, fără a schimba tabela. Imediat, Goncalo Gregorio i-a arătat însă cum se face. A reușit un un-doi spectaculos cu Costin, a preluat la 12 metri și a trimis balonul la colțul lung, fără speranțe pentru Vâlceanu. Un nou corner a adus din nou pericol la poarta dinamovistă. Armaș a pus capul, însă bara din dreapta lui Golubovic i-a interzis golul de 2-1.

Dinamo a început perfect repriza a doua. Pe un contraatac, mingea a ajuns la Costin, acesta a scăpat de placajul unui adversar și, din lateral, a trimis în plasă, pe sub Vâlceanu, ieșit neinspirat din poartă. 1-2 în minutul 46. Costin a încercat dubla, după o acțiune care a mers ceas. A tras din colțul careului mare, fix pe direcția lui Vâlceanu. Golubovic s-a remarcat în minutul 58, când a parat mingea șutată puternic de Doru Andrei, din stânga.

Prima schimbare la Dinamo a venit abia cu 14 minute înainte de final. Ilic a debutat în tricoul roș-albilor, înlocuindu-l pe Ahmed Bani. Din păcate pentru fanii dinamoviști, prezenți în număr mare la Voluntari, Nemec a egalat în minutul 80. A deviat în plasă, de lângă Patriche, o minge centrată ideal de Boboc. Stadionul a erupt când Larrucea a marcat, după o lovitură liberă, la care mingea a fost recentrată de Patriche. Asistentul de pe acea parte a ridicat fanionul pentru ofsaid. Au urmat minute bune de analiză în camera VAR. Într-un final, golul a fost validat și Dinamo a preluat conducerea cu 3-2!

Nebunia a continuat în prelungiri. Homawoo a avut o intervenție periculoasă la Dumiter, în careu, însă centralul Petrescu i-a dat atacantului de la Voluntari galben pentru simulare. Arbitrul a fost chemat la monitorul VAR și și-a schimbat decizia. A dat penalty pentru gazde. Sigurjonsson a bătut fără elan și a trimis pe lângă poartă! La ultima fază, Abdallah a șutat în plasa laterală.

După acest rezultat, Dinamo are 7 puncte și este pe locul 7 în Superligă. Etapa viitoare, pe 26 august, de la 21:45, Dinamo o va primi pe Petrolul Ploiești. Meciul s-ar putea juca pe Arena Națională.

 

FC VOLUNTARI – DINAMO 2-3

FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho (74 Dumiter), Matricardi, Armaș, Aliji – R. Boboc, V. Rață (63 Răduț), Crepulja, Doru Andrei – Sigurjonsson, Nemec (83 Munteanu).

Dinamo: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Bena – Bani (76 Ilic), Larrucea (90+6 Iglesias), Politic, Cr. Costin (90+6 Borcea) – Gregorio (87 Abdallah).

 

Citește și

Stațiunea din România care a renăscut și strălucește: este căutată iar de către străini

 

 

Previous Voluntari-Dinamo: Echipele probabile+cotele Betano
Next Anunț uriaș al lui Ovidiu Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *