Nemec spune lucrurilor pe nume. Lămurește discuțiile despre viitorul său


Este tot mai clar că Adam Nemec va încheia 2017 la Dinamo, după care el va fi istorie pentru acest club. Golgeterul sezonului trecut, cu doar trei goluri în acest sezon în toate competițiile, atacantul slovac de 32 de ani este dorit insistent de către FCSB, în timp ce agentul său îi caută fotbalistului un contract în străinătate. Nemec lasă și el de înțeles că are bagajele făcute, iar din iarnă ia în calcul să plece din Ștefan cel Mare.

”Cele mai importante sunt cele 3 puncte. Sunt fericit, poate că nu par, dar sunt. Nu depinde doar de noi, suntem și la mâna altor rezultate. Nu este un moment ușor. Chiar avem emoții pentruplay-off. Nu e nicio problemă în ceea ce mă privește, nu mă interesează ce spun toți ziariștii, se scriu multe prostii. De ce să mă stresez? Sunt jucătorul lui Dinamo și asta contează. Nu vreau să vorbesc despre transfer, nu știu despre ce este vorba. Există zvonuri ca voi să scrieți, eu sunt jucătorul lui Dinamo, nu există alt adevăr. Nu depinde de mine dacă voi continua din iarnă la Dinamo, fiecare vrea ceva mai bun de la viață. Nu mai am mulți ani de carieră, încerc să-mi rezolv finalul de carieră. Cât voi sta la Dinamo, voi da totul pentru acest club. Mă bucur că am învins, fiindcă am pierdut multe puncte aiurea. Antrenorul ne-a spus că trebuie să ținem aceste 3 puncte acasă, până la urmă așa a fost”, a comentat vârful slovac.

Întrebat cu cine va ține mâine seară la meciul Astra – FCSB, Nemec a simțit capcana întinsă de jurnaliști și-a răspuns elegant: ”Nu țin pumnii la nimeni, eu susțin doar pe Dinamo pentru că sunt jucătorul acestui club”.

-->
Previous Gol special pentru Steliano Filip și-o dedicație de suflet
Next Steliano Filip, declarații despre fani și despre adversarele ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *