Nemec, Puljic și Fabbrini nu sunt singurii. Cine a mai plecat astăzi


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, a intrat în direct la emisiunea Fotbal Club și a explicat cum s-a procedat în cazul despărțirii de Puljic, Fabbrini și Nemec, dar a vorbit și despre plecarea lui Achim.

”Primilor trei(Nemec, Puljic, Fabbrini) despre care ați vorbit le-am denunțat contractele potrivit legii insolvenței. Nu a fost vorba de o reziliere ca act bilateral. În privința lui Achim, am semnat o reziliere de comun acord. Nu o să intru în amănunte, dar ne-am despărțit de Achim în termeni amiabili. În schimb, ceilalți trei jucatori cred că vor încerca să își valorifice drepturile în justiție”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

”S-a deschis procedura insolvenței. Este foarte clar ce se va întâmpla cu drepturile. Procedurile deschise la FIFA se suspendă din pricina prevederilor legii insolvenței. Fiecare poate face ce își dorește. Șansele să se ajungă la ceva sunt extrem de mici.

Pentru ceea ce este de dinainte de deschiderea procedurii, își vor lua conform planului de reorganizare. Pentru ceea ce speră să obțină, așa cum spunea domnul Manea, despre Fabbrini, există un text legal foarte clar care spune că nu se poate adăuga nimic creanțelor de dinainte de deschiderea procedurii după data deschiderii.

Se îngheață datoriile la data deschiderii procedurii, niciun fel de accesorii nu mai pot curge, majorări, dobânzi, penalități, nimic nu mai poate fi adăugat creanței cu care a fost surprins creditorul la data deschiderii procedurii”, a mai explicat administratorul judiciar de la Dinamo.

”Va trebui să avem un tabel de creditori. După rămânerea definitivă, avem trezeci de zile pentru depunerea planului de reorganizare, pe care ne propunem să îl avem până la data licențierii pentru sezonul viitor, 31 martie 2022. Se numește perioada de observație. După această perioadă, se poate propune un plan de reorganizare sau se poate intra în faliment.”

„Putem negocia cu jucătorii”

Dacă avem un contract activ în acest moment, trebuie să plătim potrivit contractului respectiv. Putem negocia cu jucătorii, dar nu sunt obligați să accepte negocierea. Dacă nu putem să negociem și credem că nu putem suporta salariile lor. putem să le denunțăm contractele așa cum am făcut cu cei trei despre care am discutat mai devreme”, a mai spus Zăvăleanu.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Târgul de fete de pe Găina revine

-->
Previous Ultimele detalii oferite de administratorul judiciar
Next Cristi Borcea suferă din cauza situației de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.