Nemec: ”Nu am știut de ce mă cheamă galeria”


Atacantul încă a lui Dinamo, Adam Nemec, a vorbit despre partida pe care echipa sa a câștigat-o cu Aerostar Bacău și spune că un trofeu cum e Cupa României ar fi foarte important pentru echipa din Ștefan cel Mare. De asemenea, el spune că nu înțelege ce scandează împreună cu galeria împotriva rivalilor.

”Mereu când joci împotriva unor echipe diviziile inferioare, pentru ei a fost meciul anului, e bine că ne-am calificat până la urmă. A fost ca o excursie dar cred că cea mai bună opțiune, nu e ușor dar era prea greu să ne întoarcem la București. Sigur că nu avem atât de multe puncte și de acum trebuie să câștigăm , Viitorul este o echipă bună și trebuie să câștigăm neapărat.

Nu am vorbit cu cei de la Steaua, agentul meu se ocupă, eu sunt la Dinamo și mi-e gândul doar la asta. Nu știu despre ce este vorba și despre ce vorbesc cei de la Steaua pentru că eu nu mă uit la televizor.

M-am dus la galerie dar eu nu am știut de ce mă cheamă (n.r. să scandez împotriva Stelei)”, a declarat Adam Nemec la finalul meciului.

Citește și:

Miriuță: ”Ne dorim să câștigăm Cupa României. Vor plăti”

-->
Previous Nemec cel Mare. ”Câinii” au fost aproape de o mare rușine
Next Hanca: ”A fost o calificare rușinoasă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *