Nemec la FCSB? Declarații EXPLOZIVE


Agentul lui Adam Nemec, Roman Vojtek, face niște declarații explozive cu referire la transferul slovacului în această vară. El explică de ce atacantul lui Dinamo nu a mers în iarnă la FCSB și ce șanse sunt să mai ajungă acolo.

„Este o variantă foarte bună pentru Adam, există negocieri în acest sens cu Zilina. Dar, foarte important, Adam nu a semnat nimic cu cei de acolo. Nu s-a decis încă exact unde va juca. Să vă spun eu cum a fost cu oferta celor de la FCSB! Prin noiembrie, eu am discutat cu cei de acolo, cu directorul lor sportiv şi cu preşedintele lor. Văzusem că apăruse prin mass-media din România că Adam e dorit de FCSB. Au zis că au ajuns la un acord cu Dinamo, dar când am ajuns la Bucureşti să vorbim am constatat că lucrurile nu stăteau chiar aşa.

Discuţiile celor de la FCSB cu Dinamo erau în jurul sumei de 400 de mii de euro. Probabil că s-ar fi înţeles până la urmă, dar oferta pentru Adam nu a fost cea corectă sau, ca să spun altfel, nu a fost completă. Am primit oferta lor pe mail şi am venit imediat la Bucureşti. Apoi, a fost ceva , ceva dubios, ceva care nu s-a legat. Adam se aştepta la o propunere de un anumit nivel… Cei de la FCSB i-au oferit 240.000 de euro pe an, dar fără alte bonusuri! A fost ciudat! Nici pentru campionat, nici pentru Europa, nici pentru goluri. De asta a picat totul”, susţine Roman Vojtek pentru fanatik.ro.

”Acum nu ştiu dacă mai putem vorbi despre un transfer la FCSB. În primul rând, Adam nu mai vrea să stea în România, aşa că prioritate vor avea oferte din alte ţări. Dar, în noiembrie, Adam avea aceleaşi gânduri de a părăsi România şi, totuşi, ar fi putut semna cu FCSB! Aşa că nimic nu este sigur în acest moment”. Roman Vojtek, agent Adam Nemec

Citește și:

Previous DINAMO nu e de vânzare de fapt! Ce s-a întâmplat
Next Promisiune IMPORTANTĂ a lui Ionel Dănciulescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *