Nemec a DEZVĂLUIT ce va face din vară! Anunț IMPORTANT

Adam Nemec

Adam Nemec a rămas la Dinamo în sezonul de primăvară și chiar dacă nu mai este la parametrii din 2017, rămâne o piesă importantă pentru echipă. Slovacul de 32 de ani a precizat astăzi care sunt așteptările personale de la ultima parte a sezonului și ce planuri de viitor are. A oferit detalii foarte importante!

”Mda, aș fi preferat să fiu cu Dinamo în play-off, dar acceptăm realitatea, suntem în play-out și încercăm să câștigăm în fiecare partidă. Trebuie să luăm meciurile în serios, asta e situația. Și să readucem oamenii la stadion. Înțeleg că nu le place stadionul, că nu e chiar frumos, sperăm ca jocul nostru să-i atragă. Antrenorul nostru este tânăr, la început de carieră, dar este bun, încearcă să ne pregătească bine. Mi-a fost un pic cam greu, întrucât am stat accidentat o lună, îmi revin treptat”, a spus internaționalul slovac.

Ce planuri are pentru la vară, mai ales că asta interesează cel mai mult pe dinamoviști: ”Joc într-o ligă chiar bună. Nu regret că am rămas până la finalul sezonului, dacă ar fi ceva ce nu mi-a convenit în viața mea e că m-am transferat cândva în Olanda. Nu sunt supărat pe nimic, mă concentrez să-mi fac treaba bine. Închei al doilea sezon la Dinamo, păcat că ultimul n-a fost deosebit. Acesta da, este un regret, că nu suntem în play-off să ne luptăm pentru obiective importante. Dacă aș putea continua în România? Niciodată să nu spui niciodată! Bineînțeles, sunt posibilități, chiar dacă nu este obiectivul meu. Poate că în vară voi semna ultimul contract profesionist din cariera mea, astfel că vreau să iau cea mai bună decizie posibilă”.

-->
Previous INCREDIBIL Ce făcea Cristiano Ronaldo în cameră: ”Îi era rușine”
Next Pape NDaw a ajuns în celălalt colț al planetei. Ce mai face cel poreclit ”Popândăul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *