Nemec cel Mare. ”Câinii” au fost aproape de o mare rușine


Aerostar Bacău a fost gata să-i încurce pe ”câini”, care nu au reușit să deschidă scorul până în minutul 85 al partidei disputate la Piatra-Neamț. Dar Nemec a demonstrat că e încă cu gândul șa Dinamo și că nu se gândește încă să plece la rivala FCSB și a calificat prin golul său echipa în optimile Cupei României.

Dinamo a avut prima ocazie notabilă în minutul 8. Hanca a centrat perfect, Bokila a reluat cu capul, dar Hărăguță a fost atent și a respins în corner.

Rivaldinho a irosit o altă șansă importantă în minutul 30, când, în urma unei incursiuni a lui Oliva, a șutat pe lângă din careu.

Bokila a ratat o nouă ocazie cu opt minute înainte de pauză, când a trimis mult peste după ce fusese servit ideal de Oliva.

Aerostar putea da lovitura în minutul 63, dar experimentatul atacant Cătălin Vraciu a ajuns târziu la o centrare a lui Artenie.

Dinamo a continuat să preseze, iar Oliva a avut nouă ocazie, șutul său din interiorul careului din minutul 68 fiind respins de Hărăguță.

Același Vraciu a fost la un pas să detoneze bomba la Piatra Neamț în minutul 78, dar Brănescu a parat șutul atacantului băcăuan, venit după un luft copilăresc al lui Filip.

În minutul 83, Dinamo a fost aproape să rezolve soarta calificării, dar șutul lui Costache s-a dus în bară.

Dinamo a deschis scorul în minutul 85, nou-intratul Nemec marcând cu capul după o centrare de manual a lui Laurențiu Corbu, aflat la primul meci din actualul sezon.

Aerostar Bacău – Dinamo Bucureşti 0-1
A marcat: Nemec ’85 VIDEO


Echipele de start:

Aerostar Bacău: Hărăguţă – Honea, Mihăeş, Dr. Dima, Mihălăchioae, Strat – Sahru, I. Chirilă, S. Ichim – Vraciu, Andr. Pavel
Rezerve: Albescu – Belecciu, Artenie, Tud. Tudorache, Ct. Oanea, Ardei, R. Istrate
Antrenor: Cristi Popovici

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Dudea, St. Filip – Hanca, Mahlangu, Nascimento, M. Oliva – Rivaldinho, Bokila.
Rezerve: Muțiu – Nica, Nemec, Costache, Salomao, I. Șerban, R. Grigore.
Antrenor: Vasile Miriuţă

Citește și:

Miriuță: ”Ne dorim să câștigăm Cupa României. Vor plăti”

-->
Previous Echipa de start la meciul cu Aerostar Bacău
Next Nemec: ”Nu am știut de ce mă cheamă galeria”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *