--> -->

Neluț Roșu: „Așa am decis eu”


-->
Dinamo se pregătește de primul sezon din istorie în Liga 2 și a făcut câteva transferuri interesante. Neluț Roșu este unul dintre noii jucători și a explicat ce l-a făcut să vină în tabăra ”câinilor”.

Dinamo continuă să se confrunte cu mari probleme financiare și mulți dintre jucătorii din sezonul precedent au plecat deja de la echipă, iar printre cei nou sosiți este și Neluț Roșu, care visează la o revenire rapidă a ”câinilor” în SuperLiga.

”Multă lume m-a întrebat ce e în capul meu de am venit la Dinamo. Așa am decis eu. Mi-am dorit de mult la Dinamo și acesta a fost momentul ca eu să ajung aici. Vreau să lupt cu această echipă pentru a promova.

Avem promisiuni că vor veni și jucători care au evoluat la un nivel mai bun, pentru a se forma un lot competitiv. Suntem în perioada de pregătire. Mulți jucători vor să vină la Dinamo, se lucrează acum la numirea noului antrenor.

În rest, am tot auzit tot felul de lucruri despre Dinamo. A apărut că nu mai avem apă, că nu mai avem nu știu ce. Sunt niște aberații”, a declarat jucătorul, la emisiunea Liga Digisport.

Neluț Roșu a mai jucat în cariera sa la echipele Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani, CFR Cluj, FC Viitorul, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș și UTA Arad.

Mijlocașul, care a câștigat titlul de campion cu Viitorul în 2017, a evoluat în sezonul trecut la FC Voluntari, iar la începutul anului a fost împrumutat în Liga 2 la Concordia Chiajna.

Dinamo nu se oprește aici cu transferurile, iar șefii clubului au confirmat pentru FANATIK că Iulian Roşu și Cătălin Ţîră sunt la antrenamentele echipei. Cei doi fotbalişti urmează să fie testaţi de antrenorul Iulian Mihăescu şi dacă tehnicianul va fi mulţumit de nivelul la care sunt, li se va oferi un contract.

Citește și:

Vacanța Simonei Halep în Grecia: ”Baterii încărcate”

Previous Țîră îi liniștește pe fani: „Nu cred”
Next Ovidiu Horșia: „Vreau să reziliez cu FCSB”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *