Neluț Roșu: „Am ales cu inima”


-->
Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a la finalul sezonului trecut pentru prima dată în istoria sa. Clubul alb-roșu se confruntă în continuare cu probleme financiare dar încearcă să se mențină pe linia de plutire.

După ce a semnat cu Dinamo, Neluț Roșu a dezvăluit că din copilărie și-a dorit să joace pentru formația alb-roșie. În ciuda situației delicate în care se află clubul, Roșu a explicat că nu regretă deloc alegerea pe care a făcut-o. Mai mult, el speră ca Dinamo să revină în Liga 1 cât mai repede.

„Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.

Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo.

Da, s-ar putea ca suporterii să fie îngrijorați de situația din amicale. Dar așa e în pregătire, nu trebuie trase concluziile acum, important va fi ce vom face în campionat. Liga 2 este o competiție foarte grea, sper că înțelegem toți și vom pune osul la treabă.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat”, a spus Neluț Roșu conform Playsport.

Citește și:

U Cluj bagă FCSB în ședință. Gigi Becali: ”Nici 5 lei”

Previous Ovidiu Horșia: „Vreau să reziliez cu FCSB”
Next Dinamo a găsit investitor: „50%”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *