Negoiță vinde Dinamo! Noul patron ar veni diseară la Voluntari


Ionuț Negoiță s-a săturat să fie înjurat și se pare că s-a hotărât să vândă Dinamo.

Conform surselor GSP.ro, șeful de la RIN este în discuții avansate cu armatorul grec Konstantinos Tsakiris, fost patron al Panionios Atena. Acesta a fost invitat de „câini” la meciul de diseară, cu Voluntari și va urmări partida de la tribuna oficială a stadionului din Ilfov.

Tsakiris a venit special în România însoțit de sfătuitorul său pe probleme de sport, Akis Mantzios. Mantzios este un antrenor grec care a pregătit Panionios în perioada în care Tsakiris patrona clubul elen.

Primul contact dintre Tsakiris și Negoiță a fost în luna aprilie, iar Gazeta Sporturilor a dezvăluit atunci informația în exclusivitate. Discuțiile au fost negate vehement atunci de ambele părți deoarece a fost semnat un contract de confidențialitate care interzice orice discuții publice pe tema vânzării lui Dinamo, contract ce este valabil și în acest moment.

Când GSP a dezvăluit discuțiile dintre Negoiță și Tsakiris, grecul comandase un audit, iar rezultatul financiar l-a mulțumit. Totul a picat la momentul respectiv pentru că Negoiță a mărit imediat prețul cerut în schimbul clubului, lucru care l-a deranjat pe grec. Se pare că acum, forțat și de situația grea în care se află clubul, patronul RIN Hotel a mai renunțat la pretenții și a reluat discuțiile cu Tsakiris.

Citește și:

Hagi îl învață pe Rednic de bine. Cum să scoată Dinamo din „Groapă”

-->
Previous Dacă nici acum... Rednic a schimbat iar echipa!
Next Hagi îl învață pe Rednic de bine. Cum să scoată Dinamo din "Groapă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *