Negoiță, ușor influențabil. Decizie ciudată luată de omul de afaceri


Ca la Dinamo, la nimeni! E motto-ul care se potrivește cel mai bine în ultimii ani la echipa din Ștefan cel Mare. Din cauza acestuia și performanța a refuzat să mai poposească în ”Groapă”. Formație fără o strategie clară, la care azi e albă, mâine e neagră!

Ionuț Negoiță a luat iar o decizie cel puțin ciudată. După ce au vuit ziarele și site-urile web că Florin Prunea și Ionel Dănciulescu nu vor fi luați la Marbella, patronul de la Rin și-a schimbat din nou strategia.

Fostul portar a mutat decisiv astăzi. Așa cum scria site-ul nostru de dimineață, cei doi conducători au refuzat clar să-și dea demisia de la Dinamo. Cel puțin nu fără banii în avans pe care-i au de încasat până la finalul contractului. Și cum Negoiță n-a vrut să le dea cash atâția bani acum, preferă să aștepte până-n vară.

Florin Prunea a mers astăzi la Rin și a vorbit față în față cu Ionuț Negoiță și i-a spus poziția sa și că el vrea binele lui Dinamo și că e tot timpul alături de echipă, la bine și la rău. Și se pare că patronul i-a transmis acestuia că dacă își dorește neapărat, până la urmă poate să-i însoțească pe ”câini” în cantonamentul de pe Costa del Sol.

Citește și:

ULTIMA ORĂ ”Câini” bucuroși. Au primit cea mai bună veste a săptămânii

-->
Previous Se schimbă polii de putere. În cine are încredere totală Negoiță
Next Dinamo poate supraviețui fără Nistor. Soluție pentru a ieși din criză

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *