Negoiță, trezește-te! Ce nu ia în calcul actualul patron al lui Dinamo


Ionuț Negoiță a scos în fiecare an profit de la Dinamo. Mai puțin în sezonul trecut când performanțele sportive au fost 0 și nimeni n-a mai fost interesat de jucătorii de la Dinamo. Chiar nici de Mattia Montini, care avea 13 goluri marcate.

Așa că în vară n-a reușit să mai vândă niciun jucător, toți fotbaliștii care au plecat au fost liberi sau ca să li se rezilieze contractele ”câinii” au trebuit să le dea salarii în avans. O afacere foarte proastă pentru un patron obișnuit cu profitul. Dar asta se întâmplă când nu investești niciun ban în jucători și n-ai nici o strategie bună la club pentru a-ți promova fotbaliști din propria pepinieră.

Practic, ultimul jucător vândut pe o sumă bunicică este May Mahlangu, care a plecat la Ludogorets pe 500.000 de mii de euro, august 2018. Iar ultima vânzare marca Negoiță a fost Hanca…cedat pe doar 60.000 de euro la finalul lunii decembrie 2018, la Cracovia. Fostul mijlocaș este acum unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Polonia, cu 5 reușite în campionat.

Citește și:

Ce sumă a strâns PCH prin programul DDB. Cât se poate strânge în total

Previous Ce sumă a strâns PCH prin programul DDB. Cât se poate strânge în total
Next Mircea Lucescu la Dinamo: ”Să o salvăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *