Negoiță, supărat pe Bratu? Ce l-ar fi enervat pe patronul de la Rin


Florin Bratu a semnat acum o lună prelungirea contractului cu Dinamo până în 2020, dar acest lucru se pare că nu este suficient ca acesta să continue cu adevărat până în acel an cu echipa din Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță este extrem de supărat din cauza locului din clasament, 8, dar și a pariurilor ”Mitralierei”, mai exact Sergiu Popovici și Mircea Axente, de care acum conducerea ”câinilor” nu știe cum să scape.

Conform gsp.ro, cei doi jucători au venit exclusiv la cererea antrenorului, care a ignorat departamentul de scouting și alte roluri din conducere doar ca să-i aibă pe Popovici și pe Axente. Cu toate acestea, Negoiță i-a mai permis să aducă doi jucători, unul dintre ei venit tot la cererea lui Bratu: Danijel Subotici, care nu a mai marcat un gol de un an.

„Nu cred că se pune problema să fie Bratu în pericol. Ar fi o mare greșeală să plece curând, abia a semnat prelungirea contractului și nu se poate construi nimic fără stabilitate!”
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

Citește și:

Se rupe vestiarul la Dinamo?! Detaliile ce NU vor fi pe placul jucătorilor

-->
Previous Se rupe vestiarul la Dinamo?! Detaliile ce NU vor fi pe placul jucătorilor
Next O mare problemă pentru Bratu înaintea partidei. Incredibil, de când n-a mai bătut Dinamo pe Astra acasă! Primul 11 probabil

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *