Negoiță a recunoscut că negociază cu Steaua: ”Sunt realist”


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a vorbit despre negocierile privind transferul lui Adam Nemec la FCSB. Mai ales că atacantul ”câinilor” nu se regăsește deloc la echipa din Ștefan cel Mare și în vară ar putea să-l piardă gratis.

„Nu cred că Nemec se va duce la rivala noastră. Atât timp cât Steaua sau FCSB încasează de ani buni sume foarte mari din Europa, din transferuri, nu ne putem bate cu ea. Eu sunt realist. Eu am zis că voi crea un club stabil. Nu ne putem compara cu Steaua acum, n-am fi realiști în acest moment.

Din punct de vedere financiar am asigurat echilibrul la Dinamo. Mi s-au propus 500.000 de euro pe Nemec de la Steaua, dar asta nu înseamnă că voi accepta. Chiar dacă intră în ultimele 6 luni de contract nu cred că va ajunge acolo.

Din păcate, situația în care suntem nu e încântătoare nici pentru el. Eu sper că jucătorii se vor trezi și vom reveni în cărți pentru play-off, că la mai mult de atât nu putem spera”, a declarat Negoiță la Digi Sport.

El a dezvăluit și de ce Eric de Oliveira nu a ajuns la Dinamo în vară deși el și-ar fi dorit să vină: „Mie mi-a plăcut întotdeauna Eric. Băiatul și-a dorit să vină la noi, dar de fiecare dată a fost refuzat. Nu vreau să spun de cine a fost refuzat.”

Citește și:

Miriuță, dezvăluiri incendiare din cadrul echipei!

-->
Previous Ionuț Negoiță și-a desființat jucătorii și a dat cărțile pe față!
Next Ce spune Sergiu Hanca după declarațiile incendiare ale lui Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *