Negoiță, reacție de ULTIMĂ ORĂ despre vânzarea lui Dinamo: ”Au fost”


Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea lui Dinamo imediat după ce s-a terminat derby-ul cu FCSB, câștigat de echipa din Ștefan cel Mare cu 2-1 pe Național Arena.

”Așteptăm, momentan văd că suporterii s-au mobilizat, suntem destul de aproape să obținem suma pentru licență, ceea ce este foarte important. Sper să se materializeze și într-un transfer către un proprietar. Au fost ceva reprezentanți la meci. Ei s-au interesat de Dinamo pe filiera Claudiu Florică.

Nu am fost la meci. Jucătorii și staff-ul trebuie felicitați. A fost o partidă așa cum ar trebui să fie toate, cu miză, cu determinare. Pentru mine, e o mare dezamăgire, pentru că am avut lot de play-off. Nu înțeleg de ce am ratat acest obiectiv.

Cred că a fost un cumul de factori. Specialiștii ce spun, când dai 6 minute prelungiri și te duci la 10 minute? E de discutat. E o întrebare pe care eu mi-o pun. În plus, s-a stricat climatul în vestiar în perioada trecută, arbitrii ne-au ciupit destul de mult. Ei sunt Dumnezei, iar noi niște oameni care băgăm bani. Ne ofticăm, ne supărăm și ne agităm degeaba”, a declarat Ionuț Negoiță la GSP Live.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Dusan Uhrin i-a cucerit pe fanii dinamoviști. Ce-a făcut în fața suporterilor

-->
Previous EXCLUSIV Prima reacție a lui Slavko Perovic după ce a fost făcut KO de Iulian Cristea
Next Vali Lazăr, fabulos după derby: ”La asta se bat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *