Negoiță pune presiune pe Rednic. Ce i-a transmis antrenorului


Ionuț Negoiță pune presiune pe Mircea Rednic. Motivele sunt multe, dar deja se ajunge la un circ mediatic cu un singur scop – să nu fie nevoit să-și calce pe orgoliu și să-l repună în funcția de antrenor la presiunile suporterilor. Îi lasă antrenorului o singură variantă – vii la Dinamo, cumperi clubul, muncești și la finalul anului eu tot încasez ceva. Și mă scot și în fața fanilor furioși pentru că eu nu o să mai am nicio responsabilitate. De precizat că pentru tot pachetul de acțiuni nu a existat încă o ofertă.

”Cum se simte domnul Rednic umilit atunci când vine vorba să se așeze la masă cu mine pentru a discuta această tranzacție, dar nu s-ar simți umilit în situația ipotetică în care l-aș chema înapoi să antreneze Dinamo? Cu alte cuvinte, când este vorba să bage mâna în buzunar pentru a cumpăra Dinamo, este umilit, dar să redevină angajatul meu nu se mai simte umilit. Este foarte ciudat!

Dar dacă în fața acestor noi propuneri publice și ferme pe care le fac, domnul Rednic nu dorește să încercăm această tranzacție, îl rog să ne transmită public dacă este albă sau este neagră. Și asta dintr-un singur motiv. Eu mai pot avea răbdare să aștept răspunsul său, dar la un moment dat, voi fi nevoit să invit la negocieri și alte părți, care, în urma noii oferte și a noului preț de vânzare, s-au arătat extrem de interesați să purtăm discuții serioase pentru achiziționarea clubului.

Nu voi face acest pas însă până în momentul în care Mircea Rednic nu va refuza clar intențiile mele de a ajunge la o înțelegere, pentru că eu cred în continuare că el este cel mai potrivit cumpărător pentru Dinamo în acest moment”, a declarat Ionuț Negoiță într-un interviu pentru gsp.ro.

-->
Previous ULTIMA ORĂ Negoiță îi răspunde lui Rednic după declarațiile făcute pentru doardinamo.ro
Next Cine e miliardarul cu un club în Anglia și unul în Ungaria care poate cumpăra Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *