Negoiță nu ține cont de fani. Ce vrea să facă


Ionuț Negoiță pare hotărât să ia cât mai repede o decizie drastică la echipa din Ștefan cel Mare. Nemulțumit de rezultatele din acest sezon și fiindu-i frică să nu simtă din nou rușinea de a evolua în play-out, patronul de la Rin pare convins de Ana Maria Prodan să-l pună pe Dan Alexa antrenor în locul lui Florin Bratu, dacă acesta din urmă nu reușește să câștige cu Poli Iași.

Chiar dacă a fost avertizat de problemele pe care tehnicianul Dunării Călărași le are cu ultrașii: ”Nu mă interesează ce zic fanii. Pentru ce le-am dat acțiuni și i-am băgat cu noi în club. Sunt în aceeași barcă cu noi. Nu ei stabilesc antrenorii la Dinamo”, a spus Negoiță, conform unor surse citate de gsp.ro.

De unde a pornit conflictul dintre fani și Dan Alexa

Suporterii echipei din Ștefan cel Mare au vopsit în 2006 mașinile lui Bărcăuan, Vlad Munteanu și Claudiu Niculescu. Mesajele de pe autovehiculul lui Clau-gol îi erau dedicate ”Chirurgului”, ultrașii greșind mașina. Iar Alexa a răspuns înjurăturilor suporterilor când a devenit antrenorul lui Poli Timișoara, într-un meci direct cu Dinamo.

Citește și:

Schimbă iar echipa. Cu cine ar putea juca Bratu în meciul decisiv

-->
Previous Adevărul în cazul Nistor. De ce căpitanul nu se mai regăsește
Next Săptămână de foc pentru Dinamo. Cum arată programul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *