Negoiță, mesaj de despărțire pentru dinamoviști


Ionuț Negoiță a oferit astăzi un mesaj pentru suporterii dinamoviști după mai bine de 8 ani cât a fost clubul patronat de el.

”Ce să le transmit dinamoviștilor…să fie aproape de club și să îi aprecieze pe cei ce fac eforturi pentru a ține această poveste în viață. Voi rămâne dinamovist toată viața, îmi doresc ca Dinamo să facă performanță și să fiu mândru de însemnele clubului. La un moment dat, voi reveni la stadion, la meciurile echipei.

Teribil e mult spus că m-am simțit. Nu e ușor să ții un club. În august, am împlinit 8 ani de când am preluat în primă fază acțiuni la club. Au fost momente și momente. Și frumoase, și urâte. Acum, sunt liniștit! Eu sper că afacerea e de bun augur, dar nu știu să ghicesc viitorul. Chiar îmi doresc să fie bine și cred că va fi bine. Nu am fost niciodată genul de om care să-mi doresc ca după mine să fie potopul. Eu cred că spaniolii sunt oameni serioși și vor reuși.

Mă bucur că am ajuns la un acord. Afacerea e cedată către compania lui Cortacero, este perfectată sută la sută. Nu are ce să se mai întoarcă! După atâtea discuții și negocieri, de fapt tentative de negocieri, cu mulți ce se băgau în seamă și atât, într-un final, mă bucur că s-a realizat. Sper să fie bine.

Chestiunea cu DDB va trebui discutată de către Cortacero cu fanii. Suporterii sunt acționari, acum să găsească soluții ca să fie bine. Eu cred că vor fi în consens, acum depinde de ei. Nu mă implic eu. A fost destul de greu să punem în ordine toate detaliile, fiindcă nu vinzi o mașină. Dinamo, păstrând proporțiile, este un bolid de lux. De aceea a trebuit să stabilim totul clar”, a declarat Ionuț Negoiță pentru gsp.ro.

Citește și:

Cine vine antrenor în locul lui Mulțescu EXCLUSIV

Previous Cine vine antrenor în locul lui Mulțescu EXCLUSIV
Next Primii doi jucători pe care vor să-i aducă spaniolii sunt români EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *