Negoiță investește în clauzele antrenorilor, nu în transferuri! Cât i-a plătit și lui Claudiu


Dinamo s-a despărțit oficial de Claudiu Niculescu, astăzi, după 20 de zile de mariaj și 13 antrenamente la echipă. Cu trei meciuri oficiale în palmares, o victorie, o remiză și o înfrângere, tehnicianul de 42 de ani a fost aruncat din „Groapă” pentru a i se face loc lui Mircea Rednic.

Cum are oroare de a investi în transferuri, Ionuț Negoiță plătește clauzele de reziliere ale antrenorilor. Despre Claudiu Niculescu s-a spus inițial că nu are clauză, dar azi s-a confirmat că are. Iar legendarul atacant dinamovist nu a părăsit clubul până nu i s-a achitat 10.000 de euro. Oricum, puțin comparabil cu Florin Bratu care avea o clauză de 40.000 de euro. Cosmin Contra avea 60.000 de euro, dar el a fost lăsat să plece la națională, altfel urma să fie demis și el în câteva etape. Ioan Andone a avut clauză de 150.000 de euro, doar că în cele din urmă s-a mulțumit cu o Honda echivalată la peste 20.000 de euro.

Citește și:

INCREDIBIL Motivul pentru care ar fi demis de fapt Niculescu

-->
Previous Ce a decis Negoiță în cazul Prunea
Next Pe cine a refuzat Rednic ca să vină la Dinamo

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  octombrie 14, 2018
  Răspunde

  Suflarea dinamovista este rugata ca la urmatoarele mecuiri sa-si exprime non-stop aprecierea fata de marele conducator dl. Negoita precum si cei din subordinea sa . Multe urari de bine, sanatate si multe altele ….
  Iar afaceristii din PCH ce primesc salariu de la RIN sint rugati sa nu deranjeze !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *