Negoiță, întâlnire cu posibilul nou acționar majoritar: ”Pot plăti imediat”


Dinamo este de vânzare. Ionuț Negoiță a anunțat că e dispus să predea pachetul majoritar de acțiuni și primul cumpărător a apărut. Este vorba despre Viorel Cataramă, care va avea mâine o primă întâlnire, în jurul orei 13:00, cu patronul de la Rin.

”În legătură cu planul meu pe care îl am cu Dinamo, vreau să fac câteva precizări încă de la început, pentru că după anunțul meu de aseară, au apărut numeroși cârcotași. Ideea mea e că pot plăti 500.000 de euro imediat, dar trebuie văzut sub ce formă.

O să vorbesc cu Negoiță și o să stabilim clar dacă ei vor fi sub formă de aport de capital sau împrumut pentru că eu îmi doresc ca acești bani să intre și să fie folosiți de club. Apoi, sunt de acord ca în șase luni, să contribui la acoperirea datoriilor care există până undeva la suma de două milioane de euro, dar trebuie văzut concret ce acte există.

Ideea mea de bussines este să cotez clubul Dinamo la bursă și să emitem acțiuni în valoare de 10 milioane de euro. Vreau să schimb total paradigma de lucru din fotbalul românesc. În viziunea mea un club nu trebuie să depindă de un patron. Eu nu vreau să fiu un Gigi Becali, spre exemplu, nu mă cred buricul pământului să pot susține singur un club atât de important, ci vreau să fiu sprijinit de toți oamenii cu potență financiară interesați o astfel de afacere.

Pentru mine, un club trebuie condus de un președinte, nu de un patron. Din păcate, în Liga 1, la această oră, președinții de club sunt marionetele patronilor. Cred că Dinamo poate fi o afacere foarte fezabilă, iar bugetul care trebuie asigurat trebuie asigurat pentru a face performanță internă și internațională poate fi atras prin realitatea financiară și prin valoarea de piață a brandului sportiv”, a declarat Viorel Cataramă pentru Prosport.

Citește și:

Denis Drăguș și Răzvan Marin puteau ajunge la Dinamo. Ce s-a întâmplat

-->
Previous Un atacant cunoscut în fotbalul românesc îl jignește pe Negoiță: ”Dobitocule”
Next Denis Drăguș și Răzvan Marin puteau ajunge la Dinamo. Ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *