Negoiță, înapoi la Dinamo? Cine ar mai veni în proiect


-->

Construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare ar putea atrage ca un magnet noi investitori. Și cum Andrei Niculescu și Eugen Voicu au declarat că rolul lor e și să atragă oameni de afaceri importanți lângă echipă, apar zi de zi nume de oameni cu bani care ar putea fi implicați în noul proiect.

Iar ultimul e chiar cel care a vândut în 2020 acțiunile lui Cortacero, Ionuț Negoiță!

”Mă interesează soarta lui Dinamo și mă bucur că sunt soluții. Sper să fie de bun augur. N-ai cum să faci performanță fără bani, asta e clar. Chiar și cu un brand puternic în spate, cu entuziasm, la un moment dat se face foame.

S-a creat un context interesant în care oameni de afaceri reali, serioși, adevărați, potenți, se apleacă către fotbal pe modelul Dan Șucu.

Dacă e adevărat și faptul că în câteva luni intră buldozerele să demoleze vechiul și actualul stadion, deja e o veste și mai bună”, a spus Ionuț Negoiță, potrivit Sport.ro.

Și nu este singurul. Și Ioan Andone ar fi interesat prin fiul său.

”Ar fi extraordinar. Poate nu eu, dar fiul meu. Dinamo să plătească, să își ia licența. Sunt o grămadă de lucruri de pus la punct. De abia acum începe greul”, a spus și Ioan Andone.

Citește și:

Astăzi e ziua lui: Ovidiu Burcă, preferatul ”câinilor roșii”

Previous Un jucător care mai are de primit bani, mesaj pentru noii acționari
Next Au venit banii. Veste mare pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *