Negoiță, în spatele lui Cortacero. Planul incredibil dezvăluit de Dragomir


Ionuț Negoiță a intrat într-un con de umbră și nu a ieșit niciodată public să vorbească despre situația clubului după ce Cortacero n-a mai virat niciun ban către club. Dumitru Dragomir spune că de fapt patronul de la Rin este în spatele spaniolilor și explică planul acestuia și de ce Cristi Borcea și Nicolae Badea nu pot să de bage.

”Dinamo este pe aparate, iar suporterii refuză să lase această echipă să moară. Însă ei s-au prins de combinața românească făcută de Ionuț Negoiță. Pentru că această tranzacție făcută ca în filme, cu spaniolii ăia iubitori de fotbal peste noapte, este o combinațe făcută de pe malurile noastre românești.

Negoiță a vrut să pară că nu este el cel care a îngropat Dinamo și a vrut să scape și de unele datorii. Așa că l-a găsit, prin unul și prin altul, pe actorul Pablo Cortacero. Iar conducătorii aia străini apăruți pe la Dinamo sunt ca în filmele alea cu cascadorii râsului.

Ei sunt niște cățeluși apăruți prin România și lăsați să doarmă pe unde apucă. Sunt niște actorași de mâna a treia, că ăia de primă mână nu acceptau un asemenea scenariu. Suporterii pot doar să ajute cu plata unor prime, dar cu plata salariilor nu pot să se implice că nu au de unde atâția bani.

Am văzut că tot o dau unii cu Badea și Borcea, dar vreau să vă spun ceva! Unul s-a săturat de pușcărie, iar altul, și aici mă refer la Nicu Badea, nu e nebun să intre la închisoare. Ei știu cel mai bine ce este la Dinamo și știu câte prostii a făcut Negoiță la această echipă. Voi știți ce procese sunt pe rol și pentru ce sume de bani?

Sunt probleme pe la ANAF și sunt și alte combinații făcute, iar pe Badea va scrie direct pușcărie dacă se va bagă la Dinamo, la fel și alt posibil investitor. La Dinamo trebuie luat un proiect de la zero. Te duci în Liga 4 și o ei din nou de jos. Așa au făcut și alte echipe de tradiție din România”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

Citește și:

Dani Coman, ofertă de la alt club din Liga 1: ”Am fost sunat”

Previous Javi Reyes a povestit în Spania experiența de la Dinamo: "Ei merită felicitați"
Next Rene Hinojo mai anunță două plecări în presa din Spania: "Pariez"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *