Negoiță îl face praf pe Rednic: „Ăsta e el”


Ionuț Negoiță a făcut astăzi noi declarații despre Mircea Rednic pentru gsp.ro, după ce ieri a vorbit în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

„Am făcut o ofertă scrisă și serioasă, iar dacă ea nu ar fi părut logică și justificată, un alt om serios ar fi făcut o contraofertă. Bâlci? Nu știu cine e personajul căruia îi place bâlciul, altul decât el. Mă refeream la o discuție cu reprezentanții suporterilor, ca să găsim o soluție spre binele clubului. O discuție la concret. Domnul Rednic n-a fugit niciodată de bâlci, iar eu nu sunt genul, nu-mi place.

Suporterii ar trebui să știe că eu nu spun povești, nu apelez la intoxicări și manipulare, ca alții. Până la urmă, i-am oferit domnului Rednic ceva stabil. Am fost printre puținele cluburi care să fie stabil.

Mi-aș dori sincer să facă cineva ce face Hagi la Viitorul, asta dacă poate. Domnul Hagi a făcut ceva serios, Rednic nu știu dacă poate. Rednic vine cu vrăjeli, manipulări, intoxicări, doar ca să conducă acest club. Dar el nu-și asumă tot pachetul. Eu sunt deschis în continuare dacă vrea, dar nu pe vrăjeală. E ușor să vorbești, el are mult timp liber.

Este momentul adevărului, domnule Rednic! De ce fugiți de o discuție decentă și cu argumente cu suporterii? Până la urmă, a terminat pe 9, nu a făcut vreo minunăție. A avut pauza de iarnă, buget. Am văzut că a adus mulți jucători. el le știe pe toate… Bine, eu știam cu cine am de-a face, acum el se «fofilează». De abureli e plină România, sunt oameni care încearcă să facă totul pe șmecherie, pe manipulări, pe vorbe. Asta e la Rednic, șmecherie și abureală. Important e ce facem, nu ce vorbim, că toți se pricep la minciuni”, a declarat Ionuț Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rednic: ”Negoiță s-a c….t pe el”. Mesaj pentru Bălănescu

-->
Previous FOTO EXCLUSIV Prima reacție despre noul atacant al lui Dinamo
Next EXCLUSIV Decizia luată de Florin Prunea după ce Perovic a făcut vizita medicală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *