Negoiță îi interzice pe dinamoviști la Săftica


Dinamoviștii au primit o veste proastă cu câteva ore înaintea super meciului cu Poli Iași, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii secunde. Fostul patron nu îi mai vrea pe „roș-albi” la Săftica.

Ionuț Negoiță s-a supărat pe noua conducere a lui Dinamo. Cei care anunță planuri de milioane de euro în următorii ani nu au plătit chiria pentru partea de la Săftica pe care o folosesc. Cel puțin așa spune fostul finanțator, care a dat clubul pe mâna spaniolilor conduși de Pablo Cortacero.

„Văd că nu se schimbă nimic. Nu s-a plătit ceea ce trebuia pentru Săftica. Așa că vom restricționa accesul. Mare lucru văd că nu se schimbă nici cu noua conducere. Dar probabil va face lucruri în scurt timp. Ce înseamnă restricționarea accesului? Să interzicem și folosirea părții pe care noi o avem la Săftica. Am vorbit cu colegii să rezolve problema. Nu știu care e datoria, nu știu dacă suma e considerabilă sau nu. Știu clar că suma lunară e una modică. E vorba de aproximativ o mie de euro pe lună. Dar nici măcar aceea nu s-a achitat, deși au fost inițiate niște discuții. Nu e OK!”, a declarat Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Negoiță e supărat și pentru că noul plan de reorganizare ar putea să-l lase fără cei 650.000 de euro pe care Dinamo îi datorează către Rin Grand Estate și Rin Hospitality, firmele omului de afaceri.

Citește și

Vasile Dîncu despre promovarea CSA Steaua: ”Nu în acest sezon”

 

 

Previous Anunț important în cadrul unei Gale speciale
Next Adio, promovare directă! Luptăm pentru baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *