Negoiță îi face praf pe toți și anunță noi datorii: ”S-a mai adăugat un litigiu”


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, e hotărât să cedeze Dinamo pe 1 leu către Asociația Dinamoviști pentru Dinamo și a intrat astăzi în direct la Digi Sport, unde i-a atacat pe toți.

”O să vedem marți ce se întâmplă! Depinde de ei, nu de mine. Mă gândeam de mai mult timp să vând, voiam să obțin o sumă, dar acum sunt gata să dau 82% din acțiuni pentru un leu. Asociația care a făcut oferta publică a primit toate actele pe care le-a cerut, la fel ca toți ceilalți solicitanți. Erau datorii de două milioane de ceva, acum s-a mai adăugat ceva.

Unele datorii pot fi eșalonate, altele sunt deja eșalonate. Avem 500.000 de euro care sunt eșalonați la ANAF și mai există un litigiu de 200.000 de euro pentru transferul lui Rotariu. Ultimele drepturi tv au ajuns la firma care împrumutase clubul într-o situație grea.

Domnul Prunea să-și vadă de treaba lui. A avut la dispoziție un lot plătit cu 140.000 de euro pe lună și este pe locul 9. Eu nu am responsabilitatea salariului lui Prunea. El este angajatul clubului.

Citește și:

EMOȚIONANT Bulgarii au sărbătorit la biserică Învierea Domnului VIDEO+FOTO

Previous Dinamo într-o nouă eră. Răzvan Oprea, discuție pe larg despre viitor
Next Primul pas spre un STADION NOU. Șanse mari de reușită

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *