--> -->

Negoiță îi dă o lovitură GREA lui Dinamo


-->
Situația de la Dinamo rămâne în continuare complicată, și este într-o continuă schimbare de la o zi la alta, deoarece în orice moment pot apărea chestiuni neașteptate.

În această seară a apărut informația în Playsport că Negoiță evacuează Dinamo din birourile de la RIN.
Fostul patron al câinilor „a întors armele” împotriva formației pe care a scăpat-o de la faliment și a condus-o o bună bucată de vreme.

Negoiță evacuează Dinamo din birourile de la RIN!

Ionuț Negoiță a decis să mute birourile într-unul dintre hotelurile pe care le deține. Situația persistă din perioada în care era acționar principal al lui Dinamo. Ulterior, după ce pachetul majoritar a fost preluat de spaniolii conduși Pablo Cortacero, personalul clubului din Ștefan cel Mare a continuat să muncească acolo.

Contra unei sume pe care o plătea lunar, noua conducere își putea desfășura conducere în birourile hotelului RIN Grand. De altfel, acela era locul de refugiu al lui Pablo Cortacero în rarele ocazii în care a mai ajuns în România.

Pe 1 martie 2021, pe adresa SC Dinamo 1948 S.A. a sosit un ordin de evacuare din partea RIN Grand Estate. Ionuț Negoiță, deținător al stabilimentului, a dispus evacuarea birourilor ocupate de club. Mai mult, șeful de la RIN a subliniat că întreaga operațiune trebuie finalizată în 48 de ore.

Mai exact, totul trebuie eliberat până pe 3 martie 2021, adică până mâine. În cazul în care încăperile nu vor fi eliberate la termenul impus de Ionuț Negoiță, am putea asista la o evacuare forțată.

Între RIN Grand Estate și SC Dinamo 1948 S.A. exista un contract de închiriere vechi de aproape 5 ani. Birourile clubului din Ștefan cel Mare fuseseră mutate în actuala locație încă din noiembrie 2016.

Sursa foto: ProSport

Citește și:

Din august 2021 vom avea buletin cu CIP

Previous Reacții înainte de meciul de Cupă: „Vrem să ne asigurăm prezenţa în play-off.”
Next Motivul pentru care Negoiță a luat decizia să evacueze Dinamo Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *