Negoiță, forțat să scoată bani din buzunar


Ionuț Negoiță scoate totuși bani din buzunar. Chiar dacă forțat de o clauză pe care Cosmin Contra o are în contract. S-a dat nu mai puțit de 45.000 de euro pentru achiziționarea unui echipament prin care toate antrenamentele sunt monitorizate GPS, cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație a unei firme germane.

Însuși Cosmin Contra este cel care a dorit să implementeze acest sistem de monitorizare la Dinamo, dorind ca absolut toate antrenamentele să fie monitorizate, el venind în cantonament cu un specialist al firmei germane.

De altfel, „Guriță” este un fan al acestui device, pe care l-a solicitat și în China, dar și în precedenta experiență din România, de la Petrolul Ploiești.

„Câinii” au plătit nu mai puțin de 45.000 de euro pentru achiziționarea aparaturii respective, aceasta fiind stipulată contractual de antrenorul dinamovist.

 În afară de Dinamo, Bayern Munchen e singura echipă care mai folosește acest model de aparat. „Am adus acest device din Australia la Petrolul, în China, acum vreau să-l implementez și la Dinamo. Firma producătoare ne-a transmis că și Bayern a comandat un astfel de aparat în 2017. Costă 45.000 de euro”, a declarat Cosmin Contra, conform gsp.ro.

Citește și:

Contra lămurește de ce Mutu lipsește de la echipă

Previous Contra lămurește de ce Mutu lipsește de la echipă
Next EXCLUSIV SUPER-VIDEO Cum se menține Dănciulescu în Slovenia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *