Negoiță face banii de donație! Ce măsuri a luat la Dinamo plus un singur om a scăpat


Măsuri drastice la Dinamo! Ionuț Negoiță taie în carne vie și doar un singur om scapă bine din această perioadă-Bogdan Bălănescu.

Dinamo a suspendat contractele cu toți angajații auxiliari și urmează să fie suspendate angajamentele cu jucătorii. Singurul plătit normal rămâne Bogdan Bălănescu, mâna dreaptă a patronului.

Bălănescu primește în continuare 3.500 de euro lunar, contractul lui funcționează la fel ca înainte. El are dreptul să semneze documente în numele clubului și se ocupă și de actele pentru obținerea licenței pentru sezonul următor, acestea sunt argumentele cu care finanțatorul l-a protejat pe Bogdan față de restul angajaților.

Angajați care ajung să încaseze 2.340 de lei fiecare, la fel ca fotbaliștii pe care Dinamo îi trimite „să cerșească” ajutoare sociale. Fabbrini câștigă 16.000 de euro lunar. În locul sumei acesteia, el va mai avea 2.340 de lei. La fel, Mrzljak, Puljici, oameni plătiți cu câte 11.000 de euro pe lună. Reducerile sunt valabile doar cât ține starea de urgență pe care a decretat-o președintele Iohannis, dar îi prilejuiesc lui Negoiță o economie care contează.

Bălănescu e ținut în afara măsurilor de criză ca să se ocupe de dosarul de licențiere. Pentru a mai avea dreptul să evolueze și în sezonul următor în prima ligă, Dinamo va trebui să demonstreze la 30 aprilie că nu avea datorii la 31 decembrie 2019. Debitele acumulate în 2020 și suspendarea contractelor nu contează, doar că Fabbrini, Puljici și ceilalți străini din lot pot să conteste suspendarea direct la FIFA, nu au nevoie să mai treacă prin comisiile FRF. „Și au șanse de peste 90 la sută să câștige”, explică un agent de jucători. Înfrângerea în litigiile acestea ar însemna că Negoiță doar amână acum niște plăți pe care ar fi obligat să le execute în viitor, scrie gsp.ro.

Citește și:

Mihai Sturzu aduce români acasă în plină pandemie. Explică poza virală de ieri de pe Otopeni

-->
Previous Veste TRĂZNET pentru Puljic și compania
Next FOTO Dinamo poate pierde cel mai EFICIENT jucător. Ce face în această perioadă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *