--> -->

Negoiță explică situația complicată cu baza Săftica


-->
Ionuț Negoiță a explicat care este situația bazei sportive de la Săftica și ce așteptări mai are de la reprezentanții lui Pablo Cortacero, căruia i-a cedat clubul.

”Referitor la baza Săftica mulți vorbesc aiurea și sunt tendețioși. O societate a cumpărat un teren din față, întrucât Dinamo avea nevoie urgentă atunci. Nu e vorba de baza de antrenament. Aia e a lui Dinamo, două terenuri de iarbă naturală, unul de iarbă sintetică în care am investit eu 200.000 de euro. O clădire sau două.

La un moment dat, s-au adunat datorii către stat, iar baza Săftica a lui Dinamo a fost depusă ca și garanție ca să fie plătite datoriile. O societate de-a mea are un teren în față, e o livadă, unde nu a fost niciodată teren sportiv.

În pachetul luat de spanioli a fost și baza Săftica, valorează o sumă frumușică. Nu mai știu nimic de spanioli. E clar că sunt datorii ale clubului Dinamo către niște societăți ale mele. Am tot spus suma, dar important a fost întotdeauna că e bine să supraviețuiască echipa, clubul. Restul? Vedem.

Dacă mai am încredere în spanioli? Nu. Dacă n-au făcut de atâta vreme, probabilitatea de a face ceva e foarte mică. Nu am detalii, nu m-au mai căutat nici spaniolii, nici reprezentanții suporterilor. Sunt ieșit din poveste, în afara suportului pe care-l acord cu sediul, cu birourile de la RIN, cu magazinul și că nu le-am făcut niciun fel de probleme. Chiar și la Săftica am făcut o serie de cheltuieli, la clădirea în care stau.

Lumea speculează. Am publicat acte prin care am cedat acțiunile, predarea contabilității. Eu nu am rămas decât un simplu suporter. Din inerție au rămas la sediu la RIN și am zis să nu le fac probleme”, a declarat Negoiță la DigiSport.

Citește și:

Prunea a găsit soluția: ”Ei sunt inconștienți”

-->
Previous Prunea a găsit soluția: ”Ei sunt inconștienți”
Next Florin Prunea, înapoi la Dinamo. Prima reacție a fostului portar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.