Negoiță explică cum a ajuns clubul la Cortacero: ”Dinamo este tocată”


Fostul acționar majoritar al ”câinilor”, Ionuț Negoiță, a explicat ce l-a făcut să renunțe la Dinamo. Faptul că jocurile se fac la Ligă și la Federație și fostul său club era mereu dezavantajat de arbitri.

”Am tot sperat ca se schimba ceva, la Liga, la Federatie, ca o sa fie mai bine, ca au venit baieti mai tineri, care sunt bine bine-intentionati, pe dracu’. Ce e acum, e suficient de mult sa nu mai merite nici 1%. Apropo de mizeria fotbalului, ma uit la cluburile din strainatate si vad ca sunt tratate cu respect.

Dinamo de ani de zile este tocata si aici ma refer numai de arbitraj, suficient de mult cat sa o afecteze grav. Pur si simplu putem spune ca mai ales arbitrajul este groparul lui Dinamo. Constant i-a mancat puncte, i-au mancat bani.

Nici nu ai voie sa te lupti cu ei ca te penalizeaza. Ei au intotdeauna dreptate. Si prin spate se fac niste manevre si niste golanii… sa fie ei sanatosi sa duca fotbalul din ce in ce mai jos pentru ca o sa taie cheful oricarui investitor care nu intra in jocul lor. Au ramas cativa care sunt din acelasi material ca si ei, care se cunosc de multa vreme, care stiu potecile si stiu cum functioneaza lucrurile”, a declarat Ionut Negoita pentru sport.ro.

Citește și:

Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop despre Crăciunul copilăriei: ”Era alinarea noastră”

Previous Negoiță a ieșit din bârlog și spune ce a vorbit cu Cortacero: ”M-a sunat”
Next Cortacero se întoarce în România. Nouă promisiune referitoare la bani EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *