Negoiță, dezvăluiri despre negocierile cu Rednic. Mesaj clar pentru antrenor


Ionuț Negoiță iese din ce în ce mai mult zilele acestea în presă cu un mesaj ferm – el nu mai vrea să investească și spune că soarta lui Dinamo nu va fi prea bună dacă nu se va găsi cineva să preia echipa.

El a dezvăluit care au fost negocierile cu Mircea Rednic și i-a transmis acestuia un mesaj ferm:

”Le-am spus suporterilor să vină cu o variantă de antrenor, să vină cu o soluție. Au vrut să îl aducă pe Mircea Rednic, au fost discuții, însă din ce știu eu, au fost refuzați.

Am spus și o repet, Dinamo va fi sau nu, în funcție de ce soluție vor găsi dinamoviștii. Nu mă refer doar la fani, pentru că avem foarte mulți dinamoviști care altă dată erau vocali și voiau să facă lucruri și să conducă clubul, eu nu mă pricepeam”, a declarat Ionuț Negoiță la PRO X.

Patronul lui Dinamo a explicat:

”Am promis suporterilor că voi rămâne până în primăvară, deja suntem în primăvară. Voi face ce voi putea pentru ca lucrurile să rămână ok, dar văd că nimeni nu ia în serios lucrul ăsta, toți cred că totul se va întâmpla de la sine. Nu a venit nimeni să găsească o soluție, să se implice într-un fel sau altul. Ca urmare, viitorul lui Dinamo este destul de incert, către foarte pesimist. Șansele ca Dinamo să supraviețuiască sunt destul de mici”, a încheiat Negoiță.

Citește și:

VIDEO Povestea medicului din Iași care redeschis secția de urgențe la Suceava

-->
Previous ULTIMA ORĂ Ce șanse sunt ca Badea să preia Dinamo
Next Hanca îl înțeapă pe Negoiță și vorbește despre problemele de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *